SØ3

SØ3 Fremtidens karpe mekka

Vi arbejder på den sidste af vores søer. Arbejdet sker løbende igennem 2021 og vil munde ud i nye muligheder for fiskeri i Fiskeparken Svejstrup. I første omgang har vi fældet enormt mange træer, ryddet krat og buskads meter for meter, alt sammen laver vi til træflis. Tanken er at oprette min. 8 gode fiskeplader, hvorfra der vil med de rette kast være tilgang til store dele af søen. Til at hjælpe os, har vi indledt samarbejde med Kalø Højskole – som der med deres ultimative outdoor kursus, hvor jagt, fiskeri, vildmarksliv er i fokus, bidrager med viden og hårdt arbejde i små forløb, hen over året.

Karpefiskeri
Svejstrup

Regnbue-, Bæk-, Sø-, Tiger-, Guldørred – stærke og flotte fisk i forskellige størrelser op til 7 kg. Ved konkurrencer sætter vi fisk i op til 10 kg. Fisk fra kvalitetsdambrug. Vi gør meget for at holde området pænt og indbydende og vi har selvfølgelig også brug for Jeres hjælp. Ser man en gammel fiskeline eller papir på jorden som er blevet tabt – så hjælp os med at det finder vej til skraldespanden.

Der er mange dyr der har deres liv omkring søerne som vi skal passe på. Vores vandkvalitet holder vi et skrapt øje med og den er helt i top, med god hjælp fra vores bundmuslinger. Knæk og bræk på din næste fisketur til Fiskeparken Svejstrup

• Grill / bålsted til fri afbenyttelse
• Opholdsrum med borde og bænk (30 pers.)
• Toilet med håndvask
• Parkering direkte ved søen
• Rensebord med rindende vand 

SVEJ8
Lån vores fiskehus

Børnefødselsdag, familie arrangement,
en god kop kaffe eller lign.

[email protected]

Du kan altid kontakt os og fortæl hvad I søger, vi kan være behjælpelige med afholdelse af arrangement i alle afskygninger. Klubhuset / opholdshytte op til 30 person kan bookes helt gratis – der kan laves aftale om bestilling af smørrebrød, kaffe mv. Der er køleskab, varmt vand, kaffemaskiner og håndvask mv. Skoler, foreninger og sportsklubber ynder at rive en dag ud af kalenderen til en dag ved søerne. Skriv til os – så finder vi en god pris for fiskeri, lån af grej til alle mand.