Æblegaarden

Velkommen til Æblegaarden

Æblegaarden er et rummeligt hus med 4 soveværelser, 1 badeværelse og en ekstra toilet, der kan rumme op til 8 gæster. Huset er omgivet af en skøn natur og har sin egen private sø på 8000 m2 samt adgang til hele 1 km af den maleriske Lilleåen. Som en del af Fiskeparken Svejstrup, har vi også privilegiet af at tilbyde vores gæster adgang til to ekstra søer med i alt 12000 m2 vand. Her har du mulighed for at fange canadisk regnbueørred på op til 5+ kg samt havørred og bækørreder på op til 12+ kg i Lilleåen. Ved den private sø kan du også fiske fra en lille båd og nyde den rene afslapning.

Huset byder på moderne faciliteter, herunder et køkken med plads til 12 personer, der giver dig mulighed for at tilberede lækre måltider. De hyggelige opholdsrum er udstyret med 2 pejse samt tv, surround sound-system og endda et klaver. Du vil føle dig hjemme med det samme.

Æblegaarden ligger i hjertet af Lilleådalen og forkæler dig med betagende naturskønhed. Derudover er vi naboer til Bidstrup Gods’ skov, der strækker sig over hele 450 hektar og giver dig fri adgang til vandre- og mountainbikeruter samt muligheden for at observere det rige dyreliv.

På vores skønne grund har du også mulighed for at overnatte i telt og arrangere hyggelige bål. Nyd naturens symfoni, som kun kan opleves i Æblegaardens stille hjørne af verden.

Tag en pause fra hverdagen, saml din familie eller dine venner, og oplev ægte dansk landskabsidyl på Æblegaarden. Book din ferie hos os i dag, og lad eventyret begynde.

Nyt sted til dit kommende kursus eller møde?
Book: Æblegaarden som byder jer velkommen i de pragtfulde naturomgivelser med udsigt til søen samt en fantastisk udsigt over markerne, med et utal af vandre muligheder. Ring allerede i dag – vi hjælper med at tilrettelægge arrangementet til dine behov. Vi tilbyder sund forplejning og faciliteter som er helt i top.

Fiskeparken – Fortæl om dine planer så finder vi
ud af noget!

[email protected]

Du kan altid kontakt os og fortæl hvad du har af tanker. Klubhuset / opholdshytte i fiskeparken kan benyttes af op til 30 person – der kan laves kaffe, der er køleskab, kopper mv. 4 store gode bord bænkesæt – som sætter den rette stemning og perfekt samtidig det perfekte lokale til undervisning. Det kæmpe plus er at vores søer er mindre end 50 meter fra hoveddøren. Toilet, opvaskemaskine, håndvask mv. Book lokalet til dit næste event – vi hjælper gerne hele vejen.