SØ2

Den store sø

SØ2 “Den store sø” – Søen byder på fantastisk fiskeri. Giv dig selv muligheden for en fed oplevelse. Gå højre om søen og oplev den bogstaveligt talt fra den anden side. Vi arbejder løbende på denne sø, der er skabt rigtig mange fine fiskepladser, med gode muligheder for godt fiskeri. Der er fældet mange træer – som bliver brænde til de kommende bålsteder. Store flotte buske og træer giver god mulighed for læ og følelsen af “alene” tid om søen. Søens ene ende støder næsten op til SØ1 som starter med en forholdsvis smal tange, hvor flere fisk ynder at komme forbi iløbet af dagen. Tangen forsætter ud til den store del af søen, søen kan fiskes hele vejen rundt, dog har vi lavet et fredet område til vores svaner. Så her har vi valgt at beholde siv, tagrør og de smukke dunhammer, der skaber de perfekt rammer for svanerne.

2021 : Mere liv i og omkring SØ2

I 2021 vil vi have meget fokus på denne sø og optimere forholdene – så flere og flere foretrækker denne – når de besøger Fiskeparken Svejstrup.

SVEJ8
Lån vores fiskehus

Børnefødselsdag, familie arrangement,
en god kop kaffe eller lign.

[email protected]

Du kan altid kontakt os og fortæl hvad I søger, vi kan være behjælpelige med afholdelse af arrangement i alle afskygninger. Klubhuset / opholdshytte op til 30 person kan bookes helt gratis – der kan laves aftale om bestilling af smørrebrød, kaffe mv. Der er køleskab, varmt vand, kaffemaskiner og håndvask mv. Skoler, foreninger og sportsklubber ynder at rive en dag ud af kalenderen til en dag ved søerne.

Skriv til os – så finder vi en god pris for fiskeri, lån af grej til alle mand.