SØ1

SØ1 det store vandspejl

Put and take fiskeri i SØ1 med vandspejlet omkring de 5.000 m2 ligger søen blank og rolig med kun træerne spejlende sig i vandet – søen er beliggende som den første ved indgang fra parkeringspladsen. Søen har rigtig mange fine fiskepladser at fiske fra. Både fluefolket og bombardamestre kan stå godt her. En meget rummelig sø med op til 15 meters dybt vand. Det er muligt at gå hele vejen rundt om søen og flere steder er det muligt at benytte waders – så man kan komme ud i vandet og få andre vinkler på sine kast.

Søen ligger flot i
det idylliske landskab

Ved søen er placeret borde med bænke, så man har mulighed for at nyde det afstressende fiskeri, spise sin frokost eller aftensmad. Snart med bålpladser med hugget brænde. Det er også ved denne sø klubhus SVEJ8 er placeret – her har du mulighed for at sætte kaffe over, smide din madpakke i køleskab – spise, drikke en øl eller sodavand, hvis det er det der er brug for.

En rigtig god fiskesø som indbyder til godt fiskeri – selv for den garvede fisker eller en nybegynder, grundet de mange forskellige vanddybder. 

Op til 7 meters dybde på midten

Børnefødselsdag, familie arrangement,
en god kop kaffe eller lign.

[email protected]

Du kan altid kontakt os og fortæl hvad I søger, vi kan være behjælpelige med afholdelse af arrangement i alle afskygninger. SVEJ8 vores Klubhuset / opholdshytte op til 30 person kan bookes helt gratis – der kan laves aftale om bestilling af smørrebrød, kaffe mv. Der er køleskab, varmt vand, kaffemaskiner og håndvask mv. Skoler, foreninger og sportsklubber ynder at rive en dag ud af kalenderen til en dag ved søerne. Skriv til os – så finder vi en god pris for fiskeri, lån af grej til alle mand.